YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AKŞENDER’den Başkan Akkaya’ya Ziyaret

Akşehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği ve Spor Kulübü (AKŞENDER) Yöneticileri, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'yı makamında ziyaret etti.

Akşehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği ve Spor Kulübü Yöneticileri, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'yı makamında ziyaret etti. AKŞENDER Başkanı Susam, Başkan Akkaya’ya görevinde başarılar dileyerek, dernek çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Başkan Salih Akkaya’da yapılan ziyaretten mutluluk duyduğunu belirterek, engelli vatandaşlar için çeşitli projeler ürettiklerini, en kısa zamanda bu projelerin engelli vatandaşlarla hizmet olarak buluşturulacağını söyledi. Ziyaretin ardından Başkan Akkaya kendisini ziyarete gelen ancak bedensel engelleri sebebiyle belediye binasına çıkamayan dernek üyesi iki vatandaşın da yanına inerek onlarla sohbet etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler