YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

ANMEG Binasını Başbakan Erdoğan Açacak

 Kon TV'nin de içinde yer aldığı Anadolu Medya Grup (ANMEG) hizmet binası, yarın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. 

Kon TV'nin de içinde yer aldığı Anadolu Medya Grup hizmet binası, yarın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. ANMEG Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer, son teknoloji ile donatılmış yeni binanın açılışının, yarın, saat 12.00'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek törenle yapılacağını açıkladı. Törene Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra, bakanlar, milletvekilleri, bürokratlar, iş, sanat ve spor dünyasından ünlü isimlerin de katılacağını belirten Özer, "Öncelikle Sayın Başbakanımıza, davetimize icabet ettiği için çok teşekkür ediyoruz. Türkiye'nin en büyük televizyon kanallarından biri haline gelen Kon TV ile diğer kurumlarımız; Yeni Konya Gazetesi, Konya FM, konhaber.com, kanalon.tv, belge.com.tr ve Mirajans'ı içinde barındıran ANMEG hizmet binası, 12 bin metrekarelik kapalı alana, ayrıca dev bir bahçeye sahip. Türkiye'nin en büyük ve en modern medya binalarından birini, halkımızın desteğiyle inşa etmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Bizden desteğini ve dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler