YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Anne Kızın Boğazında Ip Izi, Babanın Bileğinde Kesik Var

Konya'nın Seydişehir ilçesindeki evlerinde cesetleri bulunan Aydın ailesi fertlerinin ölümlerinin üzerindeki sır perdesi aralanıyor. Polis...

Konya'nın Seydişehir ilçesindeki evlerinde cesetleri bulunan Aydın ailesi fertlerinin ölümlerinin üzerindeki sır perdesi aralanıyor.

Polis tarafından yapılan ilk incelemede ailenin oğlu Yusuf Aydın tarafından cesetleri bulunan anne ve kızın boğazlarında ip izi, babanın da bileğinde kesik tespit edildiği öğrenildi. Polisten alınan bilgilere göre, çalışmak için Beyşehir'de bulunan ailenin oğulları Yusuf (18) ile Mücahit Aydın'ın (12) bu sabah evlerine dönmeleri üzerine ölümler ortaya çıktı. Cesetleri bulan Yusuf Aydın'ın polise verdiği ilk ifadede, eve girdiğinde burnuna kokular geldiğini belirtti. Yusuf Aydın, bunun üzerine yatak odasında anne ve babasının, bir başka oda da kız kardeşinin cesedini bulduğunu ifade etti.

Kamyonculukla geçimini temin eden baba Ahmet Aydın'ın kamyonunun kısa süre önce yandığı belirlendi. Cesetler, savcı incelemesinin ardından morga kaldırıldı.

Polis ekiplerinin olay yerinde başlattığı incelemesi de devam ediyor.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler