YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bakan Elvan: Güçlü Türkiye’Yi Inşa Etmeye Kararlıyız

Hasan DÖNMEZ/KONYA, (DHA)- KALKINMA Bakanı Lütfi Elvan, hükümet olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde güçlü Türkiye’yi inşa etmeye kararlı olduklarını

Bakan Elvan: Güçlü Türkiye’Yi Inşa Etmeye Kararlıyız

Hasan DÖNMEZ/KONYA, (DHA)- KALKINMA Bakanı Lütfi Elvan, hükümet olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde güçlü Türkiye’yi inşa etmeye kararlı olduklarını söyledi. Elvan, ’Hükümet olarak memleketimizi eserlerle donatmaya devam ediyoruz. Milletimizin her ihtiyacını yerine getirmek, karşılamak için gece- gündüz çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023 hedeflerini gerçekleştirerek güçlü Türkiye’yi inşa etmeye kararlıyız’’ dedi.
Konya’da Çiftepınarlılar Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen 'Çiftepınar Köyü 23’üncü Geleneksel Yazlık Yaylası Sılah-i Rahim Buluşmaları' Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun ve Konya Valisi Yakup Canbolat’ın katılımı ile yapıldı. Aynı zamanda Sorgun’un da memleketi olan Hadim İlçesi’ne bağlı Çiftepınar Mahallesi’nde düzenlenen programda ilk olarak halk oyunları gösterileri ve skeçler sergilendi.
"BU TOPRAKLAR TERÖRİSTLERE YAR OLAMAYACAK"
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ise programda yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi. Programda sergilenen 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili skeci değerlendiren Bakan Elvan, ‘’O gün milletimiz nasıl büyük bir millet olduğunu tüm dünyaya gösterdi. Ecdadına nasıl layık bir millet olduğunu gösterdi. Milletimiz Hadimi hazretlerinin Mevlana hazretlerinin inançla, ruhla mayaladığı bu toprakların teröristlere işgalcilere asla yar olmayacağını o gece gösterdi.’’ dedi.
"GÜÇLÜ TÜRKİYE’Yİ İNŞA ETMEYE KARARLIYIZ"
Hükümet olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde güçlü Türkiye’yi inşa etmeye kararlı olduklarını belirten Bakan Elvan şunları söyledi:
"Hükümet olarak memleketimizi eserlerle donatmaya devam ediyoruz. Milletimizin her ihtiyacını yerine getirmek, karşılamak için gece gündüz çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023 hedeflerini gerçekleştirerek güçlü Türkiye’yi inşa etmeye kararlıyız. Allahın izniyle Güçlü Türkiye yolunda milletimize kimse engel olamayacaktır. Onlar ne söylerlerse söylesinler, ne yaparlarsa yapsınlar bu millet, bu devlet, bu hükümet ve adam gibi adam Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan milletimiz ne diyorsa onu yapacaktır. Yatırımlarımızı sonuna kadar yapacağız, hızımızdan hiç kesmeyeceğiz. Terörle sonuna kadar mücadele edeceğiz. Asla ihmale pabuç bırakmayacağız. Asla nemelazım demeyeceğiz. Çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız. Milletimiz neyi istemişse, emretmişse bu yolda çaba sarf edeceğiz. Gelişmeye kalkınmaya büyümeye sizlerin güçlü desteği ile devam edeceğiz."

Bakan Elvan: Güçlü Türkiye’Yi Inşa Etmeye KararlıyızBakan Elvan: Güçlü Türkiye’Yi Inşa Etmeye KararlıyızBakan Elvan: Güçlü Türkiye’Yi Inşa Etmeye Kararlıyız

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler