YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başkanlardan Birlik Mesajı

Konya’daki oda başkanları taşra ilçeler ve Karaman'daki odaları ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.Konya...

Başkanlardan Birlik Mesajı

Konya’daki oda başkanları taşra ilçeler ve Karaman'daki odaları ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Konya Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Muhammet Uğur Kaleli, Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk ve Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Memiş Kütükcü, “Birlikte Konyayız” sloganı çerçevesinde Konya ilçeleri ile komşu şehir Karaman’daki oda ve borsaları ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında, Sarayönü, Kadınhanı, Ilgın, Doğanhisar, Akşehir, Cihanbeyli, Kulu, Çumra, Ereğli ve Karapınar ile Karaman’daki oda ve borsaları ziyaret eden başkanlar birlik ve beraberlik mesajı verdi.

KTB Başkanı Kaleli, KSO Başkanı Kütükcü ve KTO Başkanı Öztürk, yeni seçilerek güven tazeleyen oda ve borsaları ziyaretlerinde başkanlara ve yöneticilere başarılar diledi. Ramazan ayından önce TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında Konya ve Karaman bölgesindeki oda ve borsaların ortak bir meclis toplantısı yapılmasının düşünüldüğünü bildiren oda başkanları ziyaretlerinin bu açıdan, yapılması düşünülen müşterek meclis toplantısının ön hazırlığı olduğunu belirttiler.

Konya ve Karaman bölgelerinin aynı kalkınma ajansına bağlı olduğunu ve her iki ilin de KOP Bölgesinde bulunduğuna dikkat çeken oda başkanları, “Bölgemiz bugün Türkiye’nin tarım, ticaret ve sanayi potansiyeli en yüksek bölgelerden biri. Bölge’nin Türkiye 2023 hedeflerine ulaşması için daha çok üretmesi gerekmektedir. Bunun için de gelişmeye paralel olarak bazı ihtiyaç ve eksikliklerinin kurumlar arası birlik, beraberlik ve merkezi hükümetin desteği ile aşılması gerekmektedir. Temsilcisi olduğumuz hür teşebbüste üreterek büyüme iradesi mevcuttur. İstikrarlı bir hükümet ve sağlam bir ekonomik yapıya sahibiz. Bunun devamı ile birlikte, sürdürülebilir bölgesel gelişmemiz, insanımızı layık olduğu hayat standardına yükseltecektir. Hazreti Mevlana ‘Birlik denizinin elçisi damlaya yedi deniz esir olur’ demiştir. Biz de birlikte hareket ederek bu rahmete, bu berekete nail olmak istiyoruz” ifadelerini kullandılar.

Başkanlardan Birlik Mesajı

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler