YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Canlı yayında spikere ilginç şaka

Konya'da yerel bir televizyon kanalının haber spikeri, canlı yayında arkadaşlarının azizliğine uğradı.

Canlı yayında spikere ilginç şaka

Yerel bir televizyon kanalının haber spikeri, canlı yayında arkadaşlarının azizliğine uğradı. Arkadaşlarının şaka yaptığı spiker, 'propter'de geçen yazıları okuyunca şaşkına döndü.

Yerel yayın yapan bir televizyon kanalı çalışanları, spiker olan arkadaşlarına ilginç bir şaka yaptı. Kameraların karşısına geçen haber spikeri, 'Son dakika' olarak verilen haberi, prompterden okumaya başladı.

Konya'da denizde seyretmekte olan Afrika bandıralı geminin karaya oturduğunu, çarpışmanın etkisiyle 3 kişinin Adana'ya savrulduğunu, kayıp olan 3 kişiyi arama çalışmalarının sürdüğünü belirten spiker, haber metnini okudukça şaşkına döndü. Kendisine şaka yapıldığını anlayan spiker bir anda kahkahaya boğuldu.

Canlı yayında spikere ilginç şaka | www.mynet.com/video

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler