YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cihanbeyli’de Ramazan Etkinlikleri

Cihanbeyli'de Konya Büyükşehir Belediyesi ve Cihanbeyli Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği iftar programı yoğun ilgi gördü.

Cihanbeyli'de Konya Büyükşehir Belediyesi ve Cihanbeyli Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği iftar programı yoğun ilgi gördü. Programa, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Cihanbeyli Kaymakamı Ahmet Gencer, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, AK Parti Konya İl Başkan Vekili Mustafa Erkuş, AK Parti Cihanbeyli İlçe Başkanı Serdar Karaburun, Belediye Meclis üyeleri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Cihanbeyli'de çok güzel bir ortamda, binlerce kişiyle iftar yaptıklarını belirten Başkan Akyürek, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına değindi. Konya’ya yeni açılacak önemli bir caddenin ismini Gazze-Filistin koymayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Akyürek, "İnşallah Hükümetimizin aldığı 3 günlük yas kararına katılıyoruz ve Konya’mızda yeni açacak olduğumuz önemli bir caddemizin ismini Gazze-Filistin olması için Büyükşehir Meclisine teklif getiriyoruz. Bunu da Cihanbeyli’den ilan etmiş olalım" dedi. Ramazan ayında Cihanbeyli’de ikinci büyük iftar buluşmasını gerçekleştirdiklerini ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale de katılımından dolayı Başkan Akyürek’e teşekkür etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler