YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çin Yuexiu Parkı Ve Biyolojik Gölet Hizmete Açıldı

Meram Belediyesi tarafından yaptırılan, içinde Konya'nın ilk biyolojik göletinin de yer aldığı Çin Yuexiu Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

Meram Belediyesi tarafından yaptırılan, içinde Konya'nın ilk biyolojik göletinin de yer aldığı Çin Yuexiu Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Kozağaç Mahallesindeki park alanda yaptığı konuşmada, vatandaşların hizmetine sundukları yatırımlarla, Meram Belediyesi'nin göz doldurmaya devam ettiğini söyledi. Yaptıkları çalışmalarla vatandaşın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ettiklerini ifade eden Kalaycı, "Bugün kardeş şehir protokolünü imzalayacağımız Çin Yuexiu Parkı'nı hizmete açıyoruz. Kardeş şehirlerimizle sosyal, kültürel, ekonomik alanda faaliyetler ve çalışmalar yapıyoruz. Bu tür çalışmaların daha da geliştirilmesi, her alanda iş birliğinin artırılması için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz" diye konuştu. Çin Yuexiu Belediye Başkanı Wang Huan Qing ise kardeş belediye protokolünü imzalamaktan ve parkın açılışında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İmzalanacak protokolün ardından, iki ülke arasındaki ilişkilerin giderek artacağını dile getiren King, "Bu güzel günde burada bulunan tüm halkın bu mübarek günlerini tebrik ederim. Aynı şekilde mutlu bir şekilde bayrama ulaşmalarını dilerim" dedi. Konuşmaların ardından iki belediye arasında kardeş şehir protokolü imzalandı. Programa, Konya Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, Konya Müftü Vekili İbrahim Çayır, Daha sonra Başkan Kalaycı ve meslektaşı King tarafından Meram Belediyesi ile Çin Yuexiu Belediyesi arasındaki kardeş şehir protokolü imzalandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler