YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çorbacıdaki cinayet anı böyle görüntülendi

Konya’da bir kişinin lokantada çorba içerken göğsünden ve başından vurularak öldürülmesi iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Çorbacıdaki cinayet anı böyle görüntülendi

Konya’da bir kişinin lokantada çorba içerken göğsünden ve başından vurularak öldürülmesi iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

İŞTE O ANLAR - VİDEO

Suç aleti silahı öldürdüğü kişinden daha önce 750 TL’ye satın aldığı öğrenilen cinayet zanlısının, olay anında kendisine engel olmaya çalışanlara, “Zaten kanserim, nasıl olsa bir ay sonra öleceğim” diyerek silahını ateşlediği iddia edildi.

Olay, dün saat 04.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Zafer Sanayi Sitesi girişindeki bir lokantada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında daha önceden husumet bulunan Ali Düzkaya (43) ile ‘teyzeoğlu lakaplı’ Adem U. (37) içkili bir restoranda karşılaşınca tartışma çıktı. Yaşanan tartışma sonrası restorandan ayrılan Ali Düzkaya, arkadaşlarıyla birlikte çorba içmek için lokantaya gitti. Adem U. da lokantaya gittiğini bildiği Ali Düzkaya’nın peşinden restorandan ayrıldı. Yanında arkadaşıyla birlikte lokantaya gelen Adem U., belinden çıkardığı tabancasını çorba içen Ali Düzkaya’ya doğrultarak önce göğsüne ardından da başına ateş etti.

Lokantada bulunan kişilerin müdahale etmeye çalıştığı Adem U., güçlükle dışarıya çıkarıldıktan sonra kendisini bekleyen beyaz bir araca binerek kaçtı. Göğsünden ve başından vurulan Ali Düzkaya ise ayağa kalktıktan kısa bir süre sonra yere yığılıp kaldı. Lokantaya gelen sağlık görevlilerinin müdahalesine rağmen kurtarılamayan Ali Düzkaya, olay yerinde hayatını kaybetti. Lokantada yaşanan cinayet anı ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde içeriye giren Adem U.’nun belinden çıkardığı tabanca ile yemek yiyen Ali Düzkaya’yı önce göğsünden vurduğu, ardından silahının tutukluk yaptığı görülüyor. Daha sonra silahındaki tutukluğu gideren Adem U., ikinci kez ateş ederek Ali Düzkaya’yı başından vuruyor.

“ZATEN KANSERİM ÖLECEĞİM DEYİP ATEŞ ETTİ”

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, kimliklerini tespit ettiği şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan araştırmalar sonucunda Beyşehir ilçesine kaçtığı öğrenilen cinayet zanlısı Adem U., cinayet büro ekiplerinin yaptığı operasyonla gizlendiği evde yakalandı. Cinayetin ardından arkadaşları tarafından Beyşehir ilçesine bırakılan Adem U.’nun suç aleti silahı da olay günü yanında olan arkadaşı Tamer D.’ye verdiği öğrenildi. Bunun üzerine polis ekipleri, aracı kullanan 40 yaşındaki ‘Arnavut’ lakaplı Nuri G. ve 38 yaşındaki Tamer D.’yi suç aleti silahla birlikte yakalayıp gözaltına aldı. Soğukkanlı bir şekilde cinayeti işleyen Adem U.’nun silahını ateşlediği sırada kendisine engel olmak isteyen kişilere “Zaten kanserim, nasıl olsa bir ay sonra öleceğim” diyerek silahını ateşlediği öne sürüldü. Bir süredir kanser tedavisi gördüğü öğrenilen Adem U.’nun, 2 kişiyi daha vurmak için plan yaptığı öne sürüldü.

SATTIĞI SİLAHLA ÖLDÜRÜLDÜ

Arkadaşlarıyla birlikte çorba içerken cinayete kurban giden Ali Düzkaya’nın, öldürüldüğü tabancanın daha önce kendisine ait olduğu ortaya çıktı. Cinayet zanlısı Adem U.’nun olay günü kullandığı silahı öldürdüğü Ali Düzkaya’dan 750 TL’ye satın aldığı ileri sürüldü. Gözaltına alındıktan sonra Cinayet Büro Amirliği’nde sorgulanan ve ifadeleri alınan 3 zanlı, adliyeye sevk edildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler