YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

Seydişehir AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Eroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, cumhurbaşkanı seçim çalışmaları kapsamında bir araya geldi.

Seydişehir AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Eroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, cumhurbaşkanı seçim çalışmaları kapsamında bir araya geldi. Eroğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, cumhurbaşkanı seçiminin çok önemli bir süreç olduğunu söyledi. İlk defa halkın seçtiği bir cumhurbaşkanının, cumhurbaşkanlık makamına oturacağını belirten Eroğlu, "Bunun için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çocuklarımıza daha iyi gelecek ve daha iyi Türkiye bırakabilmenin çabası ve gayreti içerisindeyiz. Halkımızın her seçimde partimize gösterdiği teveccüh ve verdiği destek için de binlerce kez teşekkür ediyoruz" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler