YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dha Yurt - Gaspçıyı, Elleri Ve Boynundaki Dövmeleri Yakalattı

KONYA'da, iki çocuğun parasını ve cep telefonunu bıçak zoruyla gasp ettiği iddia edilen 20 yaşındaki Muhammed Osman Demir, ellerindeki ve

KONYA'da, iki çocuğun parasını ve cep telefonunu bıçak zoruyla gasp ettiği iddia edilen 20 yaşındaki Muhammed Osman Demir, ellerindeki ve boynundaki dövmelerden yola çıkılarak yakalandı.
Olay, 10 Temmuz günü saat 22.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Şükran Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Eren Yarımbay ve İbrahim Efe Kocabaş'ın yanına gelen tanımadıkları bir kişi, kendilerinden sigara, bozuk para ve cep telefonu istedi. Yarımbay ve Kocabaş, sigaralarının olmadığını söylemeleri üzerine, şüpheli, bıçak göstererek çocukların üzerini aradı. Şüpheli, her iki çocuğun üzerinde bulunan 25 lira para ile 1 adet cep telefonunu alarak olay yerinden kaçtı. Bu anlar ise bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Polis merkezine giderek şikayette bulunan Yarımbay ve Kocabaş, ifadelerinde ellerinde ve boynunda dövmeleri bulunan tanımadıkları bir kişinin kendilerini gasp ettiğini söyledi.
Bunun üzerine çalışma başlatan Asayiş Şubesine bağlı Güven Tim Ekipleri, dün akşam saatlerinde merkez Karatay ilçesi Nakipoğlu Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde devriye görevi yaparken, eşgale uygun olarak ellerinde ve boynunda dövmesi bulunan bir şüpheliyi durdurmak istedi. Polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan şüpheli kovalamaca sonucu yakalandı. Gözaltına alınan Muhammed Osman Demir'i, Yarımbay ve Kocabaş teşhis etti. Olay günü kullandığı bıçak da üzerinde bulunan Demir'in poliste çok sayıda suç kaydı bulunduğu belirtildi. Ayrıca yapılan çalışmalar sonucunda Muhammed Osman Demir'in 8 Temmuz günü merkez Karatay ilçesi Nakipoğlu Mahallesi'ndeki bir otomobilden hırsızlık olayını gerçekleştirdiği de ortaya çıktı. Sağlık kontrolünden geçirilen Demir'in emniyetteki işlemleri sürüyor.

Görüntü dökümü:
--------------------------------
- Şüphelinin sağlık kontrolünden geçirilmesi
- Gasp anını gösteren güvenlik kamera görüntüleri

Haber-Kamera: Tolga YANIK / KONYA (DHA)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler