YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ereğli'de Polis Adayları Fotoğrafçılık Kursu Aldı

Ereğli Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) öğrencileri için Anadolu Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (ANFODER) işbirliğiyle fotoğrafçılık kursu düzenlendi.

Ereğli Polis Meslek Yüksek Okulu işbirliğiyle fotoğrafçılık kursu düzenlendi. Ereğli Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ali Kurbi, sertifika töreninde, öğrencileri tam donanımlı bir polis olarak mezun etmek istediklerini belirtti. Polislikte fotoğraf ve görüntü çekiminin çok önemli olduğunu, mesleğin bir çok alanında fotoğraf ve görüntü çeken ve işleyebilen polis memurlarına ihtiyaç duyulduğunu dile getiren Kurbi, suçu delillendirebilmek, ispatlamak ve hatta cinayetleri çözmek için fotoğraf ve görüntülerinden faydalandıklarını dile getirdi. Kurbi, kursun düzenlenmesine destek vereb ANFODER Başkanı Yavuz Görür ve dernek yöneticilerine teşekkür etti. Kursu başarıyla tamamlayan polis adaylarına sertifikaları verildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler