YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Anadolu Selçukluspor'un Başkanı Mehmet Günbaş, iki haftada alınan 6 puanın takıma hayat verdiğini

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Anadolu Selçukluspor'un Başkanı Mehmet Günbaş, iki haftada alınan 6 puanın takıma hayat verdiğini söyledi.

Günbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, alınan galibiyetlerin düşme hattından kurtulma adına çok önemli olduğunu belirtti.

Takımın moral ve motivasyonunun yüksek olduğunu vurgulayan Günbaş, "Gaziosmanpaşaspor karşısında geriye düştüğümüz maçta galip gelmeyi bildik. Anadolu Selçukluspor'un kalan haftalarda daha iyi yerlerde olacağını düşünüyoruz. Biz en kötü dönemde bile teknik ekibe ve takıma güvendiğimizi belirttik. Onlar da güvenimizi boşa çıkarmadılar. İki haftada alınan 6 puan bize hayat verdi" diye konuştu.

Günbaş, hafta sonu oynayacakları İskenderun Demirçelikspor maçının çok önemli olduğunu, deplasmandan galibiyetle dönmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Muhabir: Mümin Altaş

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler