YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gülnihal Eğitim ve Kültür Derneği'nden ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes

Konya'nın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Gülnihal Eğitim ve Kültür Derneği, ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes...

Gülnihal Eğitim ve Kültür Derneği'nden ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes

Konya'nın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Gülnihal Eğitim ve Kültür Derneği, ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenledi. İlçe protokolünün de katıldığı kermes, mehter takımının gösterileri eşliğinde büyük bir katılımla açıldı.

Kermesin açılışı Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğlili iş adamı Hüseyin Yağcı ve Gülnihal Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Koç tarafından yapıldı.

Yunus Emre Parkı’nda gerçekleşen kermese Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Yücel Kaya, Ereğli Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Özkan Özgüven, Ereğli belediye başkan yardımcıları Hacı Öğütlü ve Hayrettin Başer, Ereğli Kaymakamlığı daire amirleri, Ereğlili iş adamı Hüseyin Yağcı ve vatandaşlar katıldı. Açılışın ardından Ereğli protokolü kermesi gezdi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler