YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hurdadan Ekonomiye Katkı

Konya İl Özel İdaresi, İl Encümeni’nde aldığı karar ile ekonomik ömrünü doldurmuş 36 adet araç...

Hurdadan Ekonomiye Katkı

Konya İl Özel İdaresi, İl Encümeni’nde aldığı karar ile ekonomik ömrünü doldurmuş 36 adet araç ve hurda malzemeyi ihale usulü ile satışa çıkardı.

Satışa çıkarılan araçlar, Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Kaçmaz başkanlığında Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşen ve Encümen üyelerinin de yer aldığı ihale ile tek tek satışa çıkarıldı. Muhammen bedeli 452 bin 542 bin 50 kuruş olan araç ve malzemeler 711 bin721bin TL’ye satıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Kaçmaz, “İdaremiz ambarında kayıtlı 36 adet ekonomik ömrünü doldurmuş araç ve hurda malzemeleri, encümen üyelerimizle birlikte satışa çıkardık. 46 firmanın katıldığı ihalede ekonomik ömrünü doldurmuş araç ve hurdalar yaklaşık muhammen bedelinin iki katına satıldı. İhaleye katılan firmalara ve emeği geçen encümen üyelerimize teşekkür ediyorum. Amacımız, daha iyi ve daha teknolojik bir ortamda hizmet sunmak. Bu maksatla ekonomik ömrünü doldurmuş araç ve hurdaları satarak yerine ihtiyaç dahilinde yeni ve teknolojik hizmet araçlarını kurumumuza kazandırmak istiyoruz. Böylelikle ilçe ve beldelerimize daha hızlı hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler