YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırıları

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, "İsrail, yine insanlığın ortak utancı olduğunu bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir" dedi.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, "İsrail, yine insanlığın ortak utancı olduğunu bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir" dedi. Sorgun, yaptığı açıklamada, ramazan ayında Müslümanları katleden İsrail'i "terör devleti" olarak nitelendirdi. Kumsalda oynayan çocukları bile hedef alan İsrail'in kara harekatına, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından büyük tepki geldiğini belirten Sorgun, Filistinliler arasında sağlanan birliği hazmedemeyen İsrail'in, bu ortamı yok etmeyi amaçladığını ifade etti. Ramazan ayında Müslüman kanı aktığını belirten Sorgun, şunları kaydetti: "Ortadoğu'da barış istemeyen, Filistin'de yeni kurulan birliği hazmedemeyen İsrail, kara harekatı başlatarak yine kadın, çocuk, yaşlı demeden kardeşlerimizi katlediyor. İsrail, yine insanlığın ortak utancı olduğunu bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir. Ama maalesef çok daha acısı, batının yanı sıra diğer Müslüman ülkelerinin de bu duruma sessiz kalmasıdır. Bundan faydalanan şımarık terör devleti İsrail de tüm dünyanın gözü önünde çocukları katletmeye devam ediyor. Artık uluslararası toplum harekete geçmeli ve İsrail durdurulmalıdır. Başta sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız olmak üzere, Dışişleri Bakanımız sayın Ahmet Davutoğlu da İslam İşbirliği Teşkilatı, bölge ülkeleri, El Fetih, Hamas ve batılı ülkelerle her türlü temas kuruyor. İnşallah en kısa zamanda bu saldırılar sona erer ve bölgeye yeniden huzur hakim olur."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler