YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 175. Yıl Dönümü

Jandarma Asayiş Ekipleri, Beyşehir'de Sağlıkevi'ni ziyaret ederek, 3 yıldır görev yapan ebe Fatma Serin'e çiçek takdim etti.

Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 175. Yıl Dönümü

Jandarma Asayiş Ekipleri, Beyşehir'de Sağlıkevi'ni ziyaret ederek, 3 yıldır görev yapan ebe Fatma Serin'e çiçek takdim etti. Jandarma teşkilatı mensupları, Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli rütbeli personel, her yıl 21-28 Nisan tarihleri arasında kutlanan Ebeler Haftası nedeniyle sağlık çalışanlarına bir jest yaptı. Jandarma Asayiş ekipleri, Ebeler Haftası nedeniyle özel olarak yaptırdığı bir çiçeği, tüm ilçede görevli ebeler adına Bayındır Mahallesi'ndeki Sağlıkevi'ni ziyaret ederek 3 yıldır görev yapan ebe Fatma Serin'e takdim etti. Jandarmanın jesti karşısında duygulanan ebe Fatma Serin, teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Ziyarete eşlik eden Bayındır Mahallesi Muhtarı Cengiz Keleş de yerleşim merkezinde görev yapan sağlık çalışanlarını unutmadığı için Jandarma ekiplerine teşekkür ederek, Jandarma teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler