YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Jandarmadan Yüksekokul Öğrencilerine Konferans

Beyşehir'de, Jandarma tarafından Selçuk Üniversitesi Huğlu Meslek Yüksekokulu öğrencilerine, toplum destekli güvenlik hizmeti kapsamında konferans verildi.

Beyşehir'de, Jandarma tarafından Selçuk Üniversitesi Huğlu Meslek Yüksekokulu öğrencilerine, toplum destekli güvenlik hizmeti kapsamında konferans verildi. İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğünce düzenlenen konferansta, öğrencilere uyuşturucu madde ve alkol bağımlılığıyla, zararlı alışkanlıklardan korunma yolları konusunda bilgi verildi. Programda, öğrencilere Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi, uyuşturucu bağımlılığı ile mücadele, korunma yolları ve bağımlı olanların durumu hakkında genel bilgiler aktarıldı. Konferansın sonunda, öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler