YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaybolan Kadını "Barut" Buldu

Konya'da "kayıp" başvurusu yapılan kadın, kaybolduktan 10 saat sonra jandarma iz takip köpeği "Barut" tarafından baygın halde bulundu.

Konya'da "kayıp" başvurusu yapılan kadın, kaybolduktan 10 saat sonra jandarma iz takip köpeği "Barut" tarafından baygın halde bulundu. Dün, akşam saatlerinde Yunak Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Pakize Çakıl'ın kaybolduğu ihbarının gelmesi üzerine harekete geçti. Çalışmalarda, İl Jandarma Komutanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) İl Müdürlüğü ekiplerinden de destek istendi. Çakıl'ın en son görüldüğü Turgut Mahallesi Dibağıl mevkisinde yoğunlaştırılan çalışmalara, İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü envanterine 15 gün önce katılan iz takip köpeği "Barut" da katıldı. Arama çalışmalarından önce, kaybolan Çakır'ın yıkanmamış hırkası koklatılan Barut, sorumlusuna bir tarlada saman yığınlarının olduğu bölgeyi işaret etti. Üzeri samanlarla örtülü ve şuuru kapalı şekilde bulunan Çakır, yetkililer tarafından ambulansla Yunak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Buradaki müdahalesinin ardından Akşehir Devlet Hastanesine sevk edilen Çakır'ın şuurunun yerine geldiği öğrenildi. Beş çocuk annesi Çakıl'ın, Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde yaşayan kızını telefonla aramak için yayladan ayrıldığı, yolunu kaybedince düşüp bayıldığı sanılıyor. Barut'un, bir hafta önce de Antalya'da kaybolan bir kişiyi bulduğu belirtildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler