YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Konya, Başbakan Davutoğlu'nun Ilk Mitingine Hazırlanıyor

 AK Parti Konya İl Teşkilatı, ilk yurt içi ziyaretini 6 Eylül Cumartesi günü Konya'ya yapacak Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu en iyi şekilde ağırlamak için yoğun bir hazırlanıyor.

AK Parti Konya İl Teşkilatı, ilk yurt içi ziyaretini 6 Eylül Cumartesi günü Konya'ya yapacak Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu en iyi şekilde ağırlamak için yoğun bir hazırlanıyor. İl başkanlığında milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları ile il teşkilatını toplayan AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, cumartesi günü gerçekleşecek büyük buluşmanın hazırlıklarını planladı. Sorgun, yaptığı konuşmada, Davutoğlu'nun Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı olarak yaptığı ilk meclis grup toplantısını izlemek için Ankara'da oldukları gün, kendisiyle görüştüklerini söyledi. Başbakan Davutoğlu'nun, "İlk yurt içi ziyaretimi Konya'ya yapacağım" sözünü tuttuğunu belirten Sorgun, 12 yıllık AK Parti iktidarında verilen sözlerin yerine getirilmesi anlayışının yeni Türkiye'de de devam ettiğini dile getirdi. Sorgun, Davutoğlu ile yaptıkları görüşmeler neticesinde, mitingin cumartesi günü yapılmasında karar kılındığını belirterek, şunları kaydetti: "Yeni Türkiye'nin yeni Başbakanı, hemşehrimiz ve hocamızı memleketinde en iyi şekilde ağırlayacağız​. Gerek bürokratlık, gerekse bakanlığı süresince Ahmet Davutoğlu, Konya'ya sahip çıktı. Sayın Davutoğlu, Konya'nın tüm hizmet ve projelerinin takipçisi oldu. Sayın Başbakanımızın yeni dönemde de Konya'ya olan sevgisi ve ilgisinin artarak devam edeceğine olan inancımız tamdır. Başbakanımızın bu sahiplenme duygusuna karşılık Konya da kendisine büyük sevgi ve muhabbet besliyor. İnanıyoruz ki cumartesi günü saat 17.00'de Şehir Meydanı yine hınca hınç dolacak ve Konya bugüne kadar yaptığı gibi unutulmaz bir mitinge daha imzasını atmış olacak."

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler