YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Konya'da feci kaza; 4 ölü, 3 yaralı

Konya'nın Kulu İlçesi'nde TIR'a çarpan minibüsteki 5 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi ise yaralandı.

Konya'da feci kaza; 4 ölü, 3 yaralı

Konya'nın Kulu İlçesi'nde minibüsün TIR'a çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi ise yaralandı.

Kaza, Konya-Ankara Karayolu Kulu Makas Mevkii'nde meydana geldi. Ankara'dan Adana yönüne giden Hacı Arıkmert yönetimindeki 34 V 9203 plakalı otomobil taşıyan TIR'a, Konya yönünden kavşağa gelen Necip Erdoğan'ın kullandığı 06 TIJ 43 plakalı minibüs çarptı.

Kazada minibüs sürücüsü ile beraberindeki Müzeyyen, Meryem ve Cemile Karabulut hayatını kaybetti, Arif, Reis ile Suna Karabulut yaralandı. Kazanın ardından olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçtan çıkarılan yaralılar, Kulu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Suna ve Arif Karabulut Konya'ya sevk edildi. Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedaviye alınan yaralılardan 24 yaşındaki Suna Karabulut da doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Minibüste sıkışan cesetler itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkarılarak Kulu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ulaşımın kontrollü olarak sağlandığı Kulu Makas mevkiinde araçların yoldan çekilmesi ile trafik akışı normal seyrine döndü.

Konyada feci kaza; 4 ölü, 3 yaralı | www.mynet.com/video

Kazanın ardından TIR sürücüsü Hacı Arıkmert gözaltına alındı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler