YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Konya'da Iki Barda Ruhsatsız Silahlar Ele Geçirildi

Tolga YANIK/KONYA, Konya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Meram ilçesi Sahip Ata Mahallesi’nde iki ayrı bara baskın düzenledi.

Konya'da Iki Barda Ruhsatsız Silahlar Ele Geçirildi

Tolga YANIK/KONYA, Konya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Meram ilçesi Sahip Ata Mahallesi’nde iki ayrı bara baskın düzenledi. Birahane ruhsatlı olmasına rağmen konsomatris çalıştırdığı belirlenen barlarda ve iş yeri sahibinin arabasında yapılan aramalarda 4 pompalı tüfek, 2 tabanca, 1 kuru sıkı tabanca ve bıçak ile bu silahlara ait çok sayıda mermi ve fişek ele geçirildi. Konsomatris olarak çalıştığı belirlenen Uganda uyruklu Gorrent Nankınka ve Kııtna Shatrah, ekipler tarafından Göç İdaresi'ne teslim edildi. Silahların kendisine ait olduğunu ileri süren iş yeri sahibi E.K. ise gözaltına alındı. Sigortasız işçi de çalıştırdığı belirlenen barların sahipleri hakkında yasal işlem başlatıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler