YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Konya'da Seçmen Referandum Için Sandık Başına Gitti (3)

TEKERLEKLİ SANDALYEYLE TAŞINDI Konya'da bedensel engelli 65 yaşındaki Mevlüt Çelik, oy kullanacağı okula Halk Sağlığı Müdürlüğü ekipleri tarafından getirildi. Evde bakım hizmeti

Konya'da Seçmen Referandum Için Sandık Başına Gitti (3)

TEKERLEKLİ SANDALYEYLE TAŞINDI
Konya'da bedensel engelli 65 yaşındaki Mevlüt Çelik, oy kullanacağı okula Halk Sağlığı Müdürlüğü ekipleri tarafından getirildi.
Evde bakım hizmeti için kullanılan minibüsle evinden alınarak Selçuklu İlçesi’ndeki Zeki Altındağ İlkokulu’na getirilen Mevlüt Çelik, tekerlekli sandalyeye oturtuldu. Okulun girişindeki rampadan içeriye alınan Mevlüt Çelik oy kullanacağı sandığın bulunduğu ikinci kata ise, tekerlekli sandalyenin sağından ve solundan tutan görevliler yardımıyla çıkarıldı. Daha sonra oyunu kullanan Çelik, yetkililere teşekkür etti.
Yakalandığı kas hastalığı nedeniyle yürüyemediğini anlatan Çelik "Devletten Allah razı olsun. Şimdiye kadar böyle bir şey görmedik. En son oyumu 2003 yılında kullandım. Ondan önce de akrabalarımın yardımıyla gelebiliyordum" dedi.

Konya'da Seçmen Referandum Için Sandık Başına Gitti (3)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler