YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Konya'da Uyuşturucu Operasyonu

Konya'da iki ayrı mahallede, 300 polisin katılımıyla yapılan uyuşturucu operasyonunda aralarında kadınların da bulunduğu 30 kişi gözaltına alındı.

Konya'da iki ayrı mahallede, 300 polisin katılımıyla yapılan uyuşturucu operasyonunda aralarında kadınların da bulunduğu 30 kişi gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, merkez Karatay ilçesindeki Tatlıcak Mahallesi ve Yeni Mahalle'de bir grubun uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisine ulaştı.

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından özel harekat ekiplerinin de katıldığı geniş çaplı uyuşturucu operasyonu için 300 polis aynı anda harekete geçti.

Çok sayıda adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda, daha önceden belirlenen adreslerde narkotik köpekleriyle arama yapıldı.

Bu sırada eve gelen polisleri fark eden Mehmet Ö, kaçmaya başladı. Yakalanan şüphelinin üzerinde 500 gram esrar bulundu.

Operasyonda aralarında kadınların da bulunduğu 30 kişi gözaltına alındı. Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar ifadeleri alınmak üzere Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Yeni Mahalle'de 2011 yılı Aralık ayında düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 73 kişi, geçtiğimiz Mayıs ayında düzenlenen operasyonda ise 35 kişi tutuklanmıştı.

Muhabir : Ahmet Akbıyık / Mümin Altaş

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler