YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kulu Lisesi 1988 Mezunları 24 Yıl Aradan Sonra Bir Araya Geldi

Konya’nın Kulu ilçesinde, Kulu Lisesi'nin 1988 mezunları 24 yıl aradan sonra bir araya geldi.1988 yılında...

Kulu Lisesi 1988 Mezunları 24 Yıl Aradan Sonra Bir Araya Geldi

Konya’nın Kulu ilçesinde, Kulu Lisesi'nin 1988 mezunları 24 yıl aradan sonra bir araya geldi.

1988 yılında Kulu Lisesi’nden mezun olan Serdar Yaygın ve Mustafa Tütüncü’nün organize ettiği buluşma programına, o dönemin öğretmenlerinden A. Korkut Yiğitalp ve İbrahim Ayhan ve çeşitli illerde bulunan lise mezunları katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Mustafa Tütüncü ve Serdar Yaygın, 1988 yılı mezunları olarak 24 yıl aradan sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. 1988 yılı sonrasından bu güne kadar öğrencilik yıllarını unutmamak için zaman zaman yaşadıkları şehirlerde ve ülkelerde hatırlamaya çalıştıklarını belirten 88 mezunları, yapılan organizeyle kendilerini bir araya getiren arkadaşlarına teşekkür etti.

1988 Kulu Lisesi öğretmenlerinden A.Korkut Yiğitalp ve İbrahim Ayhan ise konuşmalarında, 24 yıl aradan sonra bir araya gelen 1988 yılı mezunlarının bir aile olarak sıkı dostluk ve ahbaplık kurup çoklarının iletişimlerinin devam ettiğinden memnun olduklarını ifade etti. Öğretmenler, okul yıllarını anımsamak için her yıl bu buluşmayı geleneksel hale getirilmesini arzuladıklarını da sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından 1988 yılı Kulu Lisesi mezunları öğretmenleriyle birlikte, bir araya geldikleri günü ölümsüzleştirmek için bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler