YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtarmak Için Suya Atlayanlardan Biri Boğuldu, 3 Kişi Kayıp

Seydişehir ilçesindeki sulama kanalına düşen çocuk ile onu kurtarmaya çalışan 3 yakını kayboldu. Yapılan aramada, bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Seydişehir ilçesindeki sulama kanalına düşen çocuk ile onu kurtarmaya çalışan 3 yakını kayboldu. Yapılan aramada, bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Konya'dan babasıyla kabir ziyareti için ilçeye bağlı Kumluca Mahallesi'ne gelen Semihcan Celebe de peşinden kanala atladı. Akıntıya kapılan 4 kişi, bir süre sonra suda kayboldu. Beyşehir'den olay yerine gelen arama kurtarma ekipleri, 3 saatlik çalışmanın ardından amca Celebe'nin cesedine ulaştı. Konya'dan gelen arama kurtarma ekiplerinin, iki kardeş ve babalarını arama çalışmaları sürüyor.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler