YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Konya Büyükşehir Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası kapsamında düzenlediği etkinlikleri Sarayönü ve Derebucak ile tamamlandı.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası kapsamında düzenlediği etkinlikleri Sarayönü ve Derebucak ile tamamlandı. Sarayönü Belediye Düğün Salonu ile Derebucak Merkez Camisi toplantı salonunda gerçekleştirilen programlarda, dünya birincisi Hafız Adem Karabey ile Hacı Bayram Veli İmam Hatibi Yunus Koçan Kur'an-ı Kerim tilaveti yaparken, Yasir Ünlü Peygamber Efendimizin örnek hayatını anlattı. Programlarda sahne alan Irak Kerkük İlahi Grubu, seslendirdiği birbirinden güzel ilahilerle duygu dolu anlar yaşattı. Öte yandan, Konya Büyükşehir Belediyesi, Hazreti Peygamber'in kutlu doğumu anısına "Peygamber Efendimiz Sallallahu Aleyhi ve Sellem" isimli kitap ile 40 hadisten oluşan gül şeklinde kitapçık bastırarak Kutlu Doğum etkinliklerinde ve çeşitli programlarda vatandaşlara hediye ediyor. Kitapta, Hz. Muhammed'in kutlu doğumundan başlayarak peygamberliği, mucizeleri, hicreti ve mübarek gazaları anlatılıyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler