YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Niyaz Usta'da Kutlu Doğum Programı

Meram Niyaz Usta İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Gecesi, yoğun katılımla gerçekleşti.

Meram Niyaz Usta İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Gecesi, yoğun katılımla gerçekleşti. Meram Niyaz Usta İlkokulu, Kutlu Doğum Haftası'nı çeşitli etkinliklerle kutluyor. Okul öğretmen ve öğrencileri tarafından organize edilen ve Özel Diltaş İlkokulu çok amaçlı salonunda düzenlenen “Kutlu Doğum Gecesi” Kuranı Kerim tilaveti ile başladı. Törenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Murat Koçak “Bu yıl ki Kutlu Doğum Haftası'nda 'Hz Peygamber, Din ve Samimiyet' konuları ele alınacak. Hepimizin malumu olduğu üzere kutlu doğum, şerefli doğum demektir. Kutlu doğum bir devrin kapanıp, yeni bir devrin doğuşudur. Nihayet beklenen lider, gözetlenen rehber, dünyaya teşrif ederken, takvimler 20 Nisan 571’i gösteriyordu. Bizler; iyiyi kötüden ayırt etmeyi, birbirimizi sevmeyi, paylaşmayı, yardımlaşmayı, ahlakın güzelliklerini, dürüstlüğü, doğruluğu, erdemli olmayı, hoşgörünün en mükemmelini, insana saygının en yücesini, şefkat ve merhametin sınır tanımayan boyutunu, adaletin en güzel tatbikatını, kısacası her şeyin en iyisini ve en güzelini O rahmet peygamberinden öğrendik. Kutlu Doğum Haftası'nın milletimize ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi. Protokol konuşmalarının ardından okul öğrenci ve öğretmenlerinin okudukları şiirler büyük ilgi gördü. Ayrıca okul korosu müzik öğretmenleri Figen Kılıç ve öğrenci semazenler eşliğinde birbirinden güzel ilahiler seslendirdi. Geceyi düzenleyen öğretmenlere, protokol üyeleri tarafından günün anısına birer plaket takdim edildi. Katılımcılara, “Peygamberimiz Hz. Muhammed” isimli kitap ve süt ikram edildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler