YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Orman Gözetleme Kulesinde Personele Iftar Yemeği

Beyşehir Orman İşletme Müdürü Şambaz Arık, Yenidoğan’da bulunan 2100 metredeki Karadağ Yangın Gözetleme Kulesi'nde gözetleme memurları ile iftar yaptı.

Beyşehir Orman İşletme Müdürü Şambaz Arık, Yenidoğan’da bulunan 2100 metredeki Karadağ Yangın Gözetleme Kulesi'nde gözetleme memurları ile iftar yaptı. İftar programına, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Bayındır, Beyşehir Merkez Orman İşletme Şefi Volkan Polat, Beyşehir Kızıldağ Orman İşletme Şefi Halil Kabakçı ve personel katıldı. Yangın gözetleme kulelerinde muhtemel orman yangınlarına karşı 24 saat süreyle görev yapan gözetleyicilere moral açısından destek verdiklerini belirten Arık, daha önce de Dedegül Orman Yangın Gözetleme Kulesi'nde iftar düzenlediklerini söyledi. Arık, "Önümüzdeki günlerde Seydişehir Yangın Gözetleme Kulesi'ndeki gözetleme memurları ile iftar açacağız. Merkezden yapılan 'Kuleler ezan okundu, afiyet olsun' telsiz anonslarıyla iftar yapıyoruz" dedi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler