YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Otogarda Uyuyakalınca Çantasını Kaptırdı

Konya'da pazarlama için geldiği şehirler arası otobüs terminalinde uyuyakalan kişinin çantasını çalan kişi, güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkılarak yakalandı.

Konya'da pazarlama için geldiği şehirler arası otobüs terminalinde uyuyakalan kişinin çantasını çalan kişi, güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkılarak yakalandı. Otobüsle Denizli'den Konya’ya kuruyemiş ticareti yapmak için gelen Burhan G, şehirler arası otobüs terminalinde uykuya daldı. Bu sırada yanına yaklaşan bir kişi, içinde, çerez numunesi, cep telefonu ve bilgisayar bulunan çantayı alıp kaçtı. Uyandığında çantasını bulamayan Burhan G, polisi aradı. Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini incelediğinde, çantayı çalan kişinin, poliste çok sayıda kaydı bulunan Ş.K. olduğunu belirledi. Çaldığı malzemeleri satmak isterken yakalanan Ş.K, ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Şüpheli, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler