YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Otomobilde Hava Almak Için Kapıyı Açınca Düşüp Ağır Yaralandı

Yaşar COŞKUN/SEYDİŞEHİR, Olay, dün akşam saatlerinde Seydişehir-Beyşehir karayolu Bahçelievler Mahallesi yakınında meydana geldi. Bayram tatili için Antalya'dan otobüsle Konya'ya gelen Ayşe Y. 

Otomobilde Hava Almak Için Kapıyı Açınca Düşüp Ağır Yaralandı

Yaşar COŞKUN/SEYDİŞEHİR, Olay, dün akşam saatlerinde Seydişehir-Beyşehir karayolu Bahçelievler Mahallesi yakınında meydana geldi. Bayram tatili için Antalya'dan otobüsle Konya'ya gelen Ayşe Y. yakınları tarafından Seydişehir İlçesi'nde karşılandı. Ardından yakını Durmuş C. yönetimindeki 42 K 7177 plakalı otomobille Beyşehir'e gitmek için yola çıktı. Havanın da sıcak olmasıyla araç içinde bunalan Ayşe P., hareket halindeki otomobilde, hava almak için cam yerine kapıyı acınca dengesini kaybedip düştü. Yola savrulan ve ağır yaralanan Ayşe P., düştüğü otomobile bindirilip, Seydişehir Devlet Hastanesi'ne getirildi. Hayati tehlikesi devam eden Ayşe P., yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Meram Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler