YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Otomobilden Cephanelik Çıktı, 2 Kişi Tutuklandı

Tolga YANIK/KONYA, (DHA)- KONYA'da park halindeki bir otomobile şüphe üzerine yapılan aramada ruhsatsız 8 adet tabanca, 4 adet otomatik tüfek

Otomobilden Cephanelik Çıktı, 2 Kişi Tutuklandı

Tolga YANIK/KONYA, (DHA)- KONYA'da park halindeki bir otomobile şüphe üzerine yapılan aramada ruhsatsız 8 adet tabanca, 4 adet otomatik tüfek ve bu silahlara ait çok sayıda mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan otomobildeki 2 kişi tutuklandı.
Olay, geçen pazar günü saat 04.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Sarayköy Mahallesi Sarayköy Caddesi'nde meydana geldi. Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne bağlı devriye görevini yapan Güven Tim ekipleri, yol kenarında park halinde bulunan 42 COK 57 plakalı otomobilden şüphelendi. Aracın yanına giden polis, Ali K. (26) ve Rahim D.'nn (34) endişeli hareketlerinden şüphelenmesi üzerine otomobilde arama yaptı. Yapılan aramada otomobilin farklı yerlerinde bazılarının seri numarası silinmiş 8 adet tabanca, 4 adet otomatik tüfek, bu silahlara ait bazı mermiler 8 adet şarjöre doldurulmuş halde toplam 146 adet mermi ve 1 adet bıçak ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüphelilerden Ali K., silah ve mermilerin kendilerine ait olduğunu söylediği öğrenildi. 2 şüpheli, polis merkezinde yapılan sorgulamanın ardından ' 6136 sayılı Ateşli Silahlar Kanununa muhalefet ' suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Otomobilden Cephanelik Çıktı, 2 Kişi TutuklandıOtomobilden Cephanelik Çıktı, 2 Kişi Tutuklandı

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler