YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Selçuki Hatun Mahalle Konağı Açılıyor

Selçuklu Belediyesi tarafından Sancak Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Selçuki Hatun Mahalle Konağı'nın 25 Nisan Cuma günü açılışının yapılacağı bildirildi.

Selçuklu Belediyesi tarafından Sancak Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Selçuki Hatun Mahalle Konağı'nın 25 Nisan Cuma günü açılışının yapılacağı bildirildi. Konuyla ilgili belediyeden yapılan yazılı açıklamada, şehir mimarisine uygun şekilde dizayn edilen konağın bin 686 metrekare alan üzerine inşa edildiği belirtildi. Konağın, bodrum, birinci ve ikinci katlardan oluştuğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Mahalle konağında emekli lokali, hanım lokali, 3 derslik, sağlık odası, kabul günü salonu, çocuk kulübünün yanı sıra bayan ve erkeklerin ayrı mekanlarda spor yapabileceği plates ve fitness salonları yer alıyor. Ayrıca merkezde, eğitim salonu ve mescit bulunuyor. 1 milyon 144 bin liraya mal olan konak, 2013 yılında tamamlanarak hizmet vermeye başladı. Bu ve benzeri tesislerde, Selçuklu döneminde yaşayan ve etkili olan Selçuklu Hatun isimleri kullanılarak, tarihi duyarlılık ve farkındalık oluşturulması amaçlanıyor."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler