YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Serinlemek Için Sulama Kanalına Giren 2 Afgan Kayboldu (2)

CESETLERİNE ULAŞILDI Konya'nın Çumra İlçesi'nde serinlemek için girdikleri sulama kanalında kaybolan Afganistan uyruklu tarım işçileri Ahmed Belal ile Dadollah Beygzadeh'in cesetleri, dalgıçlar tarafından

Serinlemek Için Sulama Kanalına Giren 2 Afgan Kayboldu (2)

CESETLERİNE ULAŞILDI
Konya'nın Çumra İlçesi'nde serinlemek için girdikleri sulama kanalında kaybolan Afganistan uyruklu tarım işçileri Ahmed Belal ile Dadollah Beygzadeh'in cesetleri, dalgıçlar tarafından bulunarak sudan çıkarıldı.
Belal ve Beygzadeh'in cesetledi, yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Çumra Devlet Hastanesi'nin morguna gönderildi.

Serinlemek Için Sulama Kanalına Giren 2 Afgan Kayboldu (2)Serinlemek Için Sulama Kanalına Giren 2 Afgan Kayboldu (2)Serinlemek Için Sulama Kanalına Giren 2 Afgan Kayboldu (2)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler