YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seydişehir Kaymakamı Sonel'den Yörüklere Ziyaret

Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, Tol Mahallesi'nde bulunan Sarıkeçililer yörüklerini ve Sarıkeçililer Dernek Başkanı Pervin Çoban Savran'ı ziyaret etti.

Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, Tol Mahallesi'nde bulunan Sarıkeçililer yörüklerini ve Sarıkeçililer Dernek Başkanı Pervin Çoban Savran'ı ziyaret etti. Sonel, yörük kültürünün yaşaması ve devam ettirilmesi konusunda, göçmenlere bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek vermeye devam edeceklerini belirtti. Yörüklerin ortamını görüp, sıkıntılarını dinlemek için ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden Sonel, "Gördük ki misafirperverlikleri, çalışkanlıkları hem de çevreye ve doğaya saygıları ile her zaman sahip çıkmamız ve destek vermemiz gereken bir kültür var. Kendilerine her konuda yardımcı oluyoruz" dedi. Savran ise Sonel'in ziyaretinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler