YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seydişehirli Öğrencilere Kocaeli'nde Yaz Kampı

Seydişehir Belediyesince düzenlenen yaz kampı çerçevesinde 70 öğrenci, Kocaeli'nin Kandıra ilçesine bağlı Kefken köyüne tatile gidecek.

Seydişehir Belediyesince düzenlenen yaz kampı çerçevesinde 70 öğrenci, Kocaeli'nin Kandıra ilçesine bağlı Kefken köyüne tatile gidecek. Kefken Çevre ve Yaz Kampına, 21-27 Temmuz tarihinde 35 erkek, 25-31 Ağustos tarihinde ise 35 kız öğrenci katılacak. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı konuşmada, bu organizasyon sayesinde öğrencilerin kültür ve sanatla iç içe yaşayacaklarını söyledi. Belirli aralıklarla erkek ve kız öğrencileri Kefken tesislerine yaz kampına göndereceklerini belirten Tutal, "Bu sayede öğrencilerimizin birbirleriyle kaynaşmalarını sağlayacağız" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler