YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tataristan'da Ortağını Öldüren Pastaneci, Havalimanında Çocuk Beziyle Yaralarına Pansuman Yaptırmış

Hasan DÖNMEZ/ KONYA, Tataristan'ın başkenti Kazan'da pastane işleten Samsunlu inşaat mühendisi Yusuf Genç, geçen 21 Mart'ta evinde boğazı kesilmiş ve sırtından

Tataristan'da Ortağını Öldüren Pastaneci, Havalimanında Çocuk Beziyle Yaralarına Pansuman Yaptırmış

Hasan DÖNMEZ/ KONYA, Tataristan'ın başkenti Kazan'da pastane işleten Samsunlu inşaat mühendisi Yusuf Genç, geçen 21 Mart'ta evinde boğazı kesilmiş ve sırtından bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Tataristan polisi, Genç'in, bu ülkedeki ortağı Denizlili Şakir Meral tarafından öldürüldüğünü saptadı. Tataristan polisi, Şakir Meral'ın, ülkeden kaçtığını belirledi. Bunun üzerine Şakir Meral, interpol tarafından da aranmaya başlandı.
Interpol, Şakir Meral'in, Rus uyruklu eşi Y.M. ve 2 çocuğuyla birlikte 22 Mart günü Türkiye'ye İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan giriş yaptığını ve aynı günde uçakla Konya'ya geldiğini belirledi. Çift izini kaybettirdi. Interpol, yaklaşık 1 hafta sonra da durumu Konya Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi.
Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği özel ekip oluşturarak Şakir Meral ve ailesini bulmak için çalışma başlattı. Ekipler, Şakir Meral’in eşi Y.M.’nin internetteki fotoğraf ve video paylaşım sitesi instagram’daki hesabından paylaştığı kar yağışı videosunun Konya’da çekildiğini belirledi. Adresi takibe alan ekipler Şakir Meral’i yakalayarak gözaltına aldı. Meral, Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından geçen salı günü sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.
RUS EŞİ, KANAMAYI DURDURMAK İÇİN ÇOCUĞUNUN BEZİNİ TAMPON YAPMIŞ
Şakir Meral'in, ortağını öldürdüğü sırada çıkan arbedede boğazından ve sırtından yaralandığı ortaya çıktı. Eve kanlar içinde gelen Meral'i, gören eşi endüstri mühendisi Y.M.'nin eczaneye gidip gazlı bez ve oksijenli su alıp, evde pansuman yaptığı belirlendi. Y.M., Türkiye'ye gelirken de yolda eşine sürekli pansuman yaptığı İstanbul Atatürk Havalimanı'nda ise gazlı bezlerin bitmesi üzerine eşine 2 yaşındaki çocuklarına ait bezle kanamayı durdurmak için tampon yaptığı ortaya çıktı. Y.M. ifadesinde, şöyle dedi:
"Kocam o gün eve geldiğinde kanlar içindeydi. Hemen eczaneye gidip gazlı bez ve oksijenli su aldım. Daha sonra da İstanbul’a uçak bileti aldım. Eve dönünce Şakir’in yaralarını oksijenli suyla temizleyerek gazlı bezle bağladım. Evden çıkıp hemen İstanbul'a gitmek için uçağa bindik. Uçakta Şakir’in kanaması devam etti. Bir süre sonra kan, kıyafetlerinden dışarı çıkmaya başladı. Ama kimseye belli etmedik. İstanbul Atatürk Havalimanı’na geldiğimizde gazlı bezler kullanılamaz hale gelmişti. Ben de 2 yaşındaki oğlumun çocuk bezini kanamayı durdurmak için tampon olarak kullandım. Konya’ya geldikten sonra da herhangi bir sağlık kuruluşuna gitmedik. Ben evde onun yaralarını pansuman ettim."
Tutuklanan Şakir Meral'in yapılacak görüşmelerinin ardından Tataristan'a gönderilerek orada yargılanabileceği belirtildi.

Tataristan'da Ortağını Öldüren Pastaneci, Havalimanında Çocuk Beziyle Yaralarına Pansuman YaptırmışTataristan'da Ortağını Öldüren Pastaneci, Havalimanında Çocuk Beziyle Yaralarına Pansuman YaptırmışTataristan'da Ortağını Öldüren Pastaneci, Havalimanında Çocuk Beziyle Yaralarına Pansuman Yaptırmış

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler