YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Torku Konyaspor-Çaykur Rizespor Soyunma Odaları

Mehmet Kayhan YILDIZ-Hasan DÖNMEZ/KONYA, "En akıcı oyunlardan bir tanesi oynadık. Her iki takımda 1 puan kazandığı için mutlu, 2 puan

Mehmet Kayhan YILDIZ-Hasan DÖNMEZ/KONYA, "En akıcı oyunlardan bir tanesi oynadık. Her iki takımda 1 puan kazandığı için mutlu, 2 puan kaybettiği için üzülebilir. Bu oyunun iki tane amacı var. İyi savunma ve atak. Bugün maçın bütününde Rizespor iyi savunma yaptı. Özellikle maçın ikinci yarısında öne geçtikten sonra farkı artırabilecek hem pozisyonları buldular hem de oyunun ritmini yakaladılar. Biz ise en akıcı oyunlardan bir tanesini oynadık. Yaklaşık 20 orta ve 10 şut bulduk. Sadece son vuruşlarda eksikliğimiz vardı."
Aykut Kocaman, Torku Konyaspor için UEFA’ya katılmanın ödül olup olmadığı ve kendilerini hazır hissedip hissetmedikleri konusunda şunları söyledi:
"UEFA’ya katılmak bizim için ödüldür. Ancak hazır mıyız? Ben bu konuda çok kanaat sahibi değilim. Eğer olursa Konyaspor camiasını riskli bir duruma götürebilir. Bu son derece hassas yönetilmesi gereken bir durum olarak görünüyor."
"DENGELİ KULLANACAĞIM"
Aykut Kocaman, yeni yabancı yönetmeliğiyle ilgili soru üzerine de şöyle konuştu:
"Yabancı yönetmeliği geldi. Ama amacım ne tamamen yerlilerden kurulu bir takım, ne de yabancı kontenjanını doldurarak gitmek. Maddi ve manevi bir maliyeti var. Dengeli bir şekilde kullanmak istiyorum. Tamamını kullanmak niyetinde değilim."
KARAMAN: "ZEVKLİ MAÇ OLDU"
Son dakikada yedikleri golle karşılaşmadan 1-1 berabere ayrılan Çaykur Rizespor'un teknik Direktörü Hikmet Karaman'da şunları söyledi:
"Zevkli bir 90 dakika izledik. İki ayrı 45 dakika. İlk devre topa daha fazla hükmeden takım görüntüsü çizdik. İkinci yarıda tam aksine Konyaspor topa daha çok hakim olan hücumda da etkili gözüken ama o etki içerisinde net pozisyon vermedik. Atağa çıkışlarımızda son pası değerlendiremedik. Yüzde 100’lük pozisyona girmişken dönen top gol oldu. Belki 1-1’den sonra Deniz topu Sercan’a çıkarsa o vuruş maçı bizim lehimize bitirebilirdi. Ama nihayetinde iyi bir maç oldu. İki takımında oyuncularına teşekkür ediyorum."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler