YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Torku Konyaspor'dan Taraftara Ceza Uyarısı

 Torku Konyaspor Kulübü, yarın sahalarında oynayacakları Galatasaray maçında kötü tezahürat yapılmaması için taraftarını uyardı.

Torku Konyaspor Kulübü, yarın sahalarında oynayacakları Galatasaray maçında kötü tezahürat yapılmaması için taraftarını uyardı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, yarın 19:00'da Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda oynanacak Torku Konyaspor-Galatasaray maçının centilmenlik içinde sürdürülmesinin kulübün başarısı ve ceza almaması adına çok önemli olduğunu belirtildi Açıklamada, şunlara yer verildi: "Saha içinde ve dışında kulübümüz ve misafir takım oyuncularını, her iki takım yöneticilerini ve hakemleri hedef alan küçük düşürücü, tahrik ve taciz edici sloganlar ile sahaya yabancı madde atılmaması konusunda azami dikkat ve özeni göstermenizi istiyoruz. Aksi halde kulübümüz hem para cezası hem de önümüzdeki haftalarda oynanacak Beşiktaş ve diğer maçlarda saha kapatma cezasıyla karşı karşıya kalabilir. Kulüp yönetimi olarak bu konuda gerekli ihtimamı göstermenizi rica ederiz."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler