YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yatağında boğazı kesilerek öldürüldü

Konya'da, evli ve 3 çocuk annesi Zeynep Y., yakınları tarafından yatağında boğazı kesilerek öldürülmüş olarak bulundu.

Yatağında boğazı kesilerek öldürüldü

Konya'da, evli ve 3 çocuk annesi 47 yaşındaki Zeynep Yüksel., yakınları tarafından yatağında boğazı kesilerek öldürülmüş olarak bulundu.

Olay, Karatay İlçesi Fetih Mahallesi Fetihkent Siteleri Yağmur Apartmanı'nda saat 07.30 sıralarında meydana geldi. Sabah uyanan 25 yaşındaki Esra Yüksel, annesi Zeynep Yüksel'in yattığı odanın kapı aralığından, ayaklarının yorganın dışında kaldığını gördü. Annesinin üzerini örtmek için içeriye giren Esra Yüksel, yatağın kanlar içinde olduğunu fark etti. Yorganı kaldırdığında annesinin hareketsiz bir şekilde yattığını gören Esra Yüksel, bağırarak evdeki yakınlarından yardım istedi. Genç kız, kasap olan ve sabah erken saatlerde işe giden babası 53 yaşındaki Abdullah Yüksel'i de arayarak durumu anlattı ve eve çağırdı.

Olay yerine yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan muayene sonrası Zeynep Yüksel'in, boğazının 3 yeri kesilerek öldürüldüğü belirlendi.

Polis, Zeynep Yüksel'in eşi Abdullah, oğlu Mustafa, kızları Esra ve 23 yaşındaki Büşra'yı ifadelerini almak üzere gözaltına aldı.

Yatağında boğazı kesilerek öldürüldü | www.mynet.com/video

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler