YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alkol uygulaması yapan polis memuru tabancayla vuruldu

Kütahya'da şehir içi trafik ekiplerinin rutin alkol uygulaması sırasında, durdurulan bir otomobil içerisinde bulunan şüphelinin...

Alkol uygulaması yapan polis memuru tabancayla vuruldu

Kütahya'da şehir içi trafik ekiplerinin rutin alkol uygulaması sırasında, durdurulan bir otomobil içerisinde bulunan şüphelinin silahlı saldırısı sonucu bir polis memuru ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre olay; Evliya Çelebi Mahallesi Çamlıca Caddesi üzerinde polis lojmanları önünde alkol uygulaması yapan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü şehiriçi trafik ekipleri, alkollü olduğundan şüphe ettiği Muzaffer Erguvan (52) idaresindeki 43 RV 352 plakalı otomobili durdurdu. Araçtaki şahısların alkol kontrolünü reddetmesinin ardından polis memuru Hüseyin Uyar'a, ceza makbuzu düzenlendiği esnada 52 yaşındaki Muzaffer Erguvan yanında bulunan 7.65 mm çapındaki tabancası 4 el ateş etti.

Yaralanan polis memurunu gören ekip arkadaşı Erdal Vural zanlı Erguvan'a biber gazı sıkarak etkisiz hale getirdi.

Yapılan telsiz anonsu üzerine olay yerine gelen ekipler, ambulansın gelmesini beklemeden yaralı polis memuru Uyar'ı, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne götürdü. Yaralı polis memuru Uyar'ın, sol göğüs kafesinden yaralandığı ve tedavi altına alndığı öğrenildi.

Görevi başındaki polis memuru Hüseyin Uyar'ı tabanca ateşi ile yaralayan zanlı Muzaffer Erguvan (52) ile yanında bulunan Hüseyin Ordukaya (72) alınan sağlık raporunun ardından Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne götürüldü. Olay yeri inceleme ekipleri olay mahallinde incelemelerde bulunurken, şahsa ait otomobil de çekici vasıtası ile Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü bahçesine çekildi.

Yaralanan polis memurunun sağlık durumunu öğrenmek için hastahaneye Kütahya İl Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık, müdür yardımcıları, şube müdürleri ile çok sayıda polis memuru gitti. Yaralı polis memurunun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler