YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eski Öğretmenler Öğrencileri Olan Belediye Başkanını Ziyaret Etti

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde 30 yıl önce Hisarcık Lisesi'nde görev yapan 4 emekli öğretmen, öğrencileri olan...

Eski Öğretmenler Öğrencileri Olan Belediye Başkanını Ziyaret Etti

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde 30 yıl önce Hisarcık Lisesi'nde görev yapan 4 emekli öğretmen, öğrencileri olan Belediye Başkanı Mehmet Akbaş’ı makamında ziyaret ederek hasret giderdiler.

Bir etkinlik için çeşitli şehirlerden ilçeye gelen 1983-1991 yılları arasında Hisarcık Lisesi'nde görev yapan Beden Eğitimi Öğretmeni Timur Yaşar, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Timur Yaşar, Matematik Öğretmenleri Kemal Öpöz ve Mehmet Kocatorun o yıllarda öğrencileri olan Hisarcık Belediye Başkanı Mehmet Akbaş’ı makamında ziyaret ettiler. 1983 yılında mezun olduğu Hisarcık Lisesi'nin eski öğretmenlerini karşısında gören ve onları tanımakta zorlanan Başkan Akbaş, öğretmenlerinin tek tek ellerini öperek hatırlarını sordu. Ziyarette eski anılar tazelenirken duygulu anlar yaşandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler