YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hisarcık'ta Karne Heyecanı

Hisarcık ilçesinde, 2011-2012 eğitim-öğretim yılı sona ermesiyle İlköğretim okullarındaki yaklaşık bin 724 ve liselerdeki 415...

Hisarcık'ta Karne Heyecanı

Hisarcık ilçesinde, 2011-2012 eğitim-öğretim yılı sona ermesiyle İlköğretim okullarındaki yaklaşık bin 724 ve liselerdeki 415 öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline girdi.

201-2012 eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Atatürk ilköğretim okulunda düzenlenen törende öğretmenlerin karneleri sınıflarda dağıtmasının ardından tüm öğrenciler ve öğrenci velileri okul bahçesinde toplandı. Burada takdirname, üstün başarı ve başarı onur belgesi alan öğrenciler okul girişine çağrılarak tebrik edilirken diğer arkadaşları ve veliler tarafından da alkışlandı.

Karne dağıtım töreninde öğrenci ve velilere hitap eden Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Cemil Işık, "Bir eğitim öğretim yılını daha sizlerle birlikte bitirdik, Biz öğretmenler, okulda öğrencilerin, okul dışında ise toplumun gelişmenize etki eden faktörlerin, en etkilisiyiz. Ancak bir toplum sadece okulda, sınıfta ve sadece öğretmenler vasıtasıyla eğitilemez. Eğitim evde, ailede başlar, okulda gelişir, çeşitlenir ve deyim yerindeyse beşikten mezara kadar yani hayat boyunca devam eder. İnsan, hayatının her döneminde öğrenmeye açık olmalıdır. Unutulmamalıdır ki, bir kuşağı eğitmek sonraki kuşakların eğitilmesine de çok büyük katkı sağlar. Bunun bilincinde olarak, öğrenci ve velilerimiz ile birlikte çalıştığımız süre içinde, sizlere, en iyiyi, en doğruyu ve en güzelini vermeye çalıştık. Sizinle yorulup, yine sizin tatlı bakışlarınızla dinlendik" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler