YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'kurt Kapanı' Filminin Çekimleri Emet'te Yapılıyor

- YÖNETMENLİĞİNİ Yüksel Torun'un yaptığı Yeşim Salkım, Eren Vurdem, Yusuf Atala, Ümit Acar, Gaye Turgut ve Orhan Milli'nin rol aldığı

'kurt Kapanı' Filminin Çekimleri Emet'te Yapılıyor

- YÖNETMENLİĞİNİ Yüksel Torun'un yaptığı Yeşim Salkım, Eren Vurdem, Yusuf Atala, Ümit Acar, Gaye Turgut ve Orhan Milli'nin rol aldığı 'Kurt Kapanı' adlı filmin çekimleri Kütahya'nın Emet İlçesi'nde yapılıyor.
Emet Termal Resort Otel'in sponsorluğunu üslendiği filmin önümüzdeki Kasım ayında vizyona girmesi planlanıyor. Yönetmen Yüksek Öztorun ile oyuncular, Emet Termal Resort Otel'de düzenlenen basın toplantısında film hakkında bilgi verdi. Aksiyon ve dram ağırlıklı bir film çektiklerini belirten yönetmen Yüksel Torun konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Filmin hikayesi aslında bir Yeşilçam hikayesidir. Sadece biraz günümüze göre modernize edildi. 3 yıldır üzerinde çalıştığımız bir hikayeyi sinemaya uyarladık. Film bir babanın oğlunun ölümü ile başlamaktadır. Film aslında içinde çok gizli bir aşkı barındırmaktadır. İnsanların geçmişinde yaptıkları hatalar, aldıkları kararlar ömür boyunca karşısına çıkmaktadır."
Çekimler sırasında yardımcı oyuncu bulmakta zorlandıklarını anlatan Yüksel Torun, "Emet ilçemiz merkeze biraz uzak, yol şartları da sıkıntılı, bu yüzden yardımcı oyuncu konusunda sıkıntılar yaşadık. Günü birlik olarak gelmek istemediler. Biz de bölge halkımızı bu rolleri teklif ettik. Onlarda severek kabul ettiler. Gerçekten çok güzel görüntüler ortaya çıktı. Kasım ayı sonunda filmi tamamlayarak galasını düzenlemek istiyoruz. İlk film galasını Kütahya'da yapmayı planlıyoruz."
YEŞİM SALKIM: TÜRKİYE'DE HER ŞEY PARA İÇİN YAPILIYOR
Filmin başrol oyuncularından Yeşim Salkım da, sanatsal değeri olan bir şey yapıldığında bunun medyada çok az yer aldığını öne sürdü. Salkım şöyle devam etti:
"Ancak filmde yeni aşk mı doğuyor? Oyuncular aşk mı yaşıyor? Yok birbirinin saçına asıldılar, dokundular gibi magazin olaylar medyada daha fazla yer almakta. Benim 26 yıllık sanat hayatımda gördüğüm izlenimler böyledir. Sonuç itibariyle Türkiye'de artık her şey para için yapılıyor. Başrol oyuncuları paralarını alır. Yandaki oyuncular daha kıymetlidir, tiyatrocudur, filme çok büyük emekleri de vardır. Onlara para verirken 3 liranın beş liranın hesabı yapılır. Dizi sektörü böyledir. Sinema ise gerçekten emek verilen herkesin küçük paralara çalıştığı, sanat adına iyi bir şeyler yapmaya çalıştığı bir sektördür. Ben de sinemaya gönül verdiğim için, yönetmene güvendiğim için bugün buradayım."

'kurt Kapanı' Filminin Çekimleri Emet'te Yapılıyor'kurt Kapanı' Filminin Çekimleri Emet'te Yapılıyor

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler