YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kütahya Sosyal Bilimler Myo-kosgeb İşbirliği

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütahya Sosyal Bilimler MYO ile KOSGEB işbirliği çerçevesinde, İşletme Yönetimi Programı Girişimcilik...

Kütahya Sosyal Bilimler Myo-kosgeb İşbirliği

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütahya Sosyal Bilimler MYO ile KOSGEB işbirliği çerçevesinde, İşletme Yönetimi Programı Girişimcilik ve Küçük İşletme Yöneticiliği Dersi Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi kapsamına alındı. Bu kapsamda Girişimcilik ve Küçük ve İşletme Yöneticiliği dersinden başarılı olan öğrencilere KOSGEB tarafından Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgesi verilecek.

Kütahya Sosyal Bilimler MYO Müdürü Yrd.Doç. Dr. Harun Büber yaptığı açıklamada, KOSGEB tarafından Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgesi verilecek belgeye sahip olanların, 3 bin TL’ye kadar geri ödemesiz işletme kuruluş desteği, 15 bin TL’ye kadar geri ödemesiz kuruluş dönemi makine, teçhizat, yazılım ve ofis donanım desteği, 12 bin TL’ye kadar geri ödemesiz işletme giderleri desteği ve 70 bin TL’ye kadar geri ödemeli sabit yatırım desteği olmak üzere toplam 30 bin TL’ye kadar geri ödemesiz, 70 bin TL’ye kadar da geri ödemeli desteği içeren KOSGEB Yeni Girişimci Desteğinden yararlanabileceklerini bildirdi.

Kütahya Sosyal Bilimler MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr.Harun Büber, “Meslek Yüksekokulu olarak, öğrencilerimizin kamu ve özel sektörün ara eleman ihtiyaçlarına cevap verebilecek yeterlilik ve yetkinliklere sahip olmalarını sağlayacak bir eğitim öğretim vermenin yanı sıra, Üniversitemizin vizyon ve misyonu doğrultusunda girişimci bireyler yetiştirmek için uğraşıyoruz. KOSGEB ile yapılan işbirliği, öğrencilerimiz adına önemli bir adımdır. Bu desteklerden yararlanarak ülke ekonomisine katkı sağlayacak başarılı girişimciler olmaları diliyor ve bekliyoruz” dedi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler