YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Lise öğrencisinden 15 gündür haber alınamıyor

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, 3 hafta önce arkadaşlarıyla buluşacağını söyleyerek ayrıldığı evine dönmeyen 15 yaşındaki lise öğrencisi, yakınları tarafından aranıyor.

Lise öğrencisinden 15 gündür haber alınamıyor

Tavşanlı İmam Hatip Lisesi öğrencisi Sümeyye Bakır (15), annesi ve babası ayrı yaşadığı için birlikte kaldığı dedesinin Çardaklı Mahallesi'ndeki evinden 3 hafta önce arkadaşlarının yanına gideceğini söyleyerek ayrıldı.

Dedesi Hüseyin (70) ve anneannesi Habibe Çelik (60), genç kızın eve dönmemesi üzerine akrabalarına sordu, ancak onlara gitmediğini öğrendiler.

Tavşanlı'da yaşayan babasının oto elektrikçiliği yaptığı, annesinin ise Kütahya'da ikamet ettiği öğrenilen Bakır'ın bulunması için polis, jandarma ve savcılığa bilgi verildi.

Genç kızın nüfus cüzdanının fotokopisini büyüterek Tavşanlı'da elektrik direklerine asan yakınları, hayatından endişe ettikleri kızı gören veya yerini bilenlerin polise bildirmesini istedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler