YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Öğrencilerden Atık Pil Toplama Kampanyası

Mehmet YENEN / SİMAV Simav'da eğitim veren Özel Bahar Okulu öğrencileri ilçede anlamlı bir etkinliğe imza attı. Okulun başlattığı atık

Öğrencilerden Atık Pil Toplama Kampanyası

Mehmet YENEN / SİMAV Simav'da eğitim veren Özel Bahar Okulu öğrencileri ilçede anlamlı bir etkinliğe imza attı. Okulun başlattığı atık pil toplama kampanyasına öğrencilerin yanı sıra veliler de tam destek verdi. Okulun en fazla pil toplayan öğrencisi Hüma Cengiz, "Çevre bizim geleceğimiz. Çevreden taviz yok " dedi. Kızının atık pil toplama kampanyasında çok azimli olduğunu söyleyen baba Halil Cengiz, "Annesi ile beni de durdurmuyor. Biz de onunla birlikte cadde ve sokaklarda atık pil topluyoruz. Hatta işim gereği bazen kızımın arkadaşları elektrik işi yaptığım dükkanıma gelerek benden atık pil istiyorlar. Bizler de veliler olarak atık pil toplama kampanyasına tam destek veriyoruz" diye konuştu.
BÜYÜKLERE ÖRNEK OLACAK KAMPANYA
Anlamlı kampanya sayesinde öğrencilerin atık pillerin bilinçsizce çevreye atılmasının doğaya verdiği zararları öğrenip önlem almasından mutluluk duyduklarını ifade eden Okul Müdürü Ahmet Tekiş, 6 ayda 10 bini aşkın atık pil toplandığını söyleyerek, "Yarının büyükleri öğrencilerimizin çevre dostu birer birey olarak yetişmesi bizi mutlu ederken gelecek adına da umutlandırıyor. Eğitimciler olarak biz öğrencilerimizi çok yönlü yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz. Onların sadece akademik eğitim değil de çevreye duyarlı, okuyan, araştıran birer birey olmasını arzu ediyoruz. Bunun için de çok büyük bir gayret sarf ediyoruz" dedi.
Kampanyanın Haziran ayına kadar devam edeceğini vurgulayan Tekiş, 9 Haziran Dünya Çevre Günü'nde öğrenciler tarafından toplanan atık pilleri yetkililere teslim edeceklerini bildirdi. Müdür Tekiş, öğretmenlerin, öğrencilerin biriktirdiği pil sayısını not ettiğini söyleyerek en fazla pil toplayan öğrenciyi ödüllendireceklerini kaydetti.

FOTOĞRAF

Öğrencilerden Atık Pil Toplama KampanyasıÖğrencilerden Atık Pil Toplama Kampanyası

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler