YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Öğretmenlere 'yaz' Eğitimi

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte öğretmenlere yönelik eğitim seminerleri...

Öğretmenlere 'yaz' Eğitimi

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte öğretmenlere yönelik eğitim seminerleri düzenlendi.

Ortaöğretim okullarında görevli fizik, kimya, biyoloji, felsefe ve İmam Hatip Lisesi'nin meslek dersleri öğretmenlerine yönelik seminerler düzenlendi.

5 ayrı dalda yapılan seminerlere, öğretmenlere alan bilgisi, meslek bilgisi ve projeler konusunda bilgiler verildi.

Seminerlere, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) öğretim görevlileri ağırlıklı olmak üzere Hacettepe Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ), İstanbul Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Osmangazi Üniversitesi’nden toplan 26 öğretim görevlisi katıldı.

Düzenlenen çalıştaylara, ortaöğretimden 463 öğretmen, temel eğitimden bin 420 öğretmen olmak üzere toplam bin 883 öğretmenin katıldığı belirtildi.

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, yaptığı açıklmada, "Düzenlediğimiz seminer ve çalıştaylar ile öğretmenlerimizin etkililiğini ve verimliliğini artırmayı, eğitimin niteliğini geliştirmeyi, eğitim öğretim uygulamalarındaki iyi örneklerin paylaşılmasını sağlamayı, eğitim moral ortamını, okul-kurum kültürünü ve öğrenme süreçlerini geliştirmeyi, etkili ve öğrenci merkezli eğitimi geliştirmeyi ve uygulamaları teşvik etmeyi amaçladık. Tüm bu amaçlar doğrultusunda yaptığımız çalışmaların çok güzel sonuçlar getireceğine yürekten inanıyorum. Bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen çeşitli üniversitelerimizin saygın yöneticilerine ve öğretim görevlilerine, seminer ve çalıştayların hazırlık aşamalarında emeği geçen tüm çalışanlarımıza ve özellikle eğitimin niteliğinin arttırılmasındaki temel taşımız tüm öğretmenlerimize gösterdikleri yoğun ilgi ve katılımları için canı gönülden teşekkür ederim" diye konuştu.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler