YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tavşanlı-Kütahya minibüs seferleri -Tavşanlı Filiz Minibüsleri Kooperatifi'nden iki üye, Kütahya'daki güzergah sorununun çözülmesi amacıyla Ankara'da temaslarda bulundu

Tavşanlı Filiz Minibüsleri Kooperatifi'nden iki üye, Kütahya'daki güzergah sorununun çözülmesi amacıyla Ankara'da temaslarda bulundu.

Tavşanlı Filiz Minibüsleri Kooperatifi'nden iki üye, Kütahya'daki güzergah sorununun çözülmesi amacıyla Ankara'da temaslarda bulundu.

Kooperatif üyesi İbrahim Karakaya, yaptığı yazılı açıklamada, diğer üye Dursun Memiş ile Ankara'ya giderek, AK Parti Kütahya milletvekilleri Soner Aksoy, Vural Kavuncu, İdris Bal, Hasan Fehmi Kinay, MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık, CHP Genel Başkan Yardımcısı Birgül Güler Ayman, CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz ile görüştüklerini bildirdi.

Son görüşmeyi AK Parti Genel Merkezi Teşkilat Başkan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur ile makamında yaptıklarını ifade eden Karakaya, şunları kaydetti:

"Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça ile kooperatif üyeleri arasında inanılmaz bir gerginlik yaşanmaktadır. Bu gerginliğin faturasını ise Kütahyalı hemşehrilerimiz, yani müşterilerimiz ödemekte ve Belediye'nin katı güzergah talebi yüzünden isyanları oynamaktadır. Kooperatifin sorun ve sıkıntıları, otobüs terminalinin şehir merkezi dışına taşınmasıyla başlamış ve burada ilçeler peronu oluşturularak yolcuların bu noktada alınıp indirilmesi istenmiştir. Kooperatif sorumlusu ve üyeleri olarak son uygulamadan yolcularımızın büyük mağduriyetler yaşadığını, maddi ve manevi olarak hırpalandığını gördük. İster istemez Mustafa İça'dan güzergah uygulamasından vazgeçmesini ve yolcularımıza yine eski terminaldeki yolcu indirme-bindirme noktasından hizmet akışına devam etmeyi talep ettik. Bu taleplerimizi görmemezlikten gelmiştir."

Karakaya, Cantimur'un kendilerine destek sözü verdiğini, konuyu Kütahya milletvekilleri ve İça ile görüşüp vatandaşları ve kooperatif üyelerini rahatlatacak bir çözüm bulacaklarını söylediğini duyurdu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler