YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzmir'de partimize karşı mahalle baskısı var

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, İzmir'de "partilerine karşı mahalle baskısı" olduğunu söyledi.

İzmir'de partimize karşı mahalle baskısı var

AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar'ı ziyaret eden Akay, kentteki kanaat önderlerinin, kente yön verenlerin partilerine destek sağlamasını istedi.

Amaçlarının ülkeye, İzmir'e hizmet olduğunu, AK Parti'nin yaklaşık 9 yıldır bunu iyi bir şekilde yaptığını dile getiren Akay şöyle konuştu:

''İzmir'de partimize karşı mahalle baskısı var. İzmir'de 'Eğer AK Parti'ye oy verirsem özel hayatıma karışılır, rakıma balığıma karışılır, başım kapatılır, ülke şeriatla yönetilir' gibi bir sanal baskı yaratılıyor.

Bunu muhalefet de körüklüyor. İnsanlar şartlandırılıyor. Bunu aşmak için kendimizi iyi anlatmaya çalışıyoruz. 9 yıldır Türkiye'nin neresinde birisine karışıldı? Bu seçimlerde daha farklı bir sonuç olacağını düşünüyorum. Partimiz İzmir'de birinci parti olacak.''

EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ise uzun süreden bu yana tanıdığı Akay'ın partisine büyük katkılar sağlayacağına inandığını söyledi.

Yorgancılar, ''İzmir'de korku tüneli olduğunu düşünmüyorum. İzmirli korkmaz, bildiğini yapar. Baskıya tepki gösterir'' dedi.

AK Parti'li yöneticilerin 'Baskı olduğunu düşünüyor musunuz?'' sorusunu Yorgancılar, ''Ben baskı olduğunu düşünmüyorum'' diye yanıtladı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler